Dienstverlening

Zo Concreet werkt vanuit betrokkenheid aan projecten in het publieke domein: onderwijs, economie, zorg en welzijn. Focus ligt op het creatief en modern verbinden van publieke en private belangen en op het toevoegen van levendigheid en beleving. Initiatieven worden alleen maar sterker en beter als krachten worden gebundeld en idee├źn worden gedeeld. We zijn daarom altijd betrokken als plooien moeten worden gladgestreken: als initiator, als inspirator, als (interim) manager maar ook soms gewoon als gesprekspartner.

Mogelijke projecten en taken:

  • Programmamanagement: Wij ontwikkelen samenhang in beleid in een verbindende samenwerking tussen overheid en maatschappelijke partners. Wat is het lange termijn doel, waar is samenwerking mogelijk, welke prioriteiten zijn in het belang van de gezamenlijkheid en brengen het doel dichterbij?;
  • Storytelling: Zo Concreet! presenteert het verhaal achter de organisatie. Pakkend, beeldend en vernieuwend maken we motivatie en eigenheid zichtbaar.
  • Verbindende communicatie: Wij realiseren ons dat samenwerking en begrip niet automatisch ontstaan. De gezamenlijke drijfveren moeten gezocht en verteld worden. Zo Concreet! ondersteunt publieke organisaties bij het ontwikkelen van lobbytrajecten naar lokale, provinciale en landelijke overheden.

Bel ons en we maken een afspraak